Godišnji remont termoelektrane Stanari

  • 25.09.2020. 17:14

Planom poslovanja za 2020. godinu, kompanija "EFT Rudnik i Termoelektrana Stanari" je predvidjela ukupno tri zastoja Termoelektrane. Preventivni zastoji realizovani su u februaru i junu u trajanju od po 10 dana i urađen je pregled i servis dijela kotlovskog i turbinskog postrojenja kao i dijela pomoćnih sistema.

od danas, Termoelektrana Stanari započinje planirani, redovan, godišnji remont u trajanju od 30 dana. Remontni radovi će se obavljati u složenijim uslovima u odnosu na ranije godine zbog pandemije izazvane virusom Covid 19, ali će EFT-Rudnik i Termelektrana preduzeti niz preventivnih mjera u cilju zaštite zdravlja, kako sopstvenih, tako i više od 300 radnika iz 10 izvođačkih kompanija.

Planirani su značajni radovi, prvenstveno na kotlovskom postrojenju a sve u cilju povećanja pouzdanosti i raspoloživosti termoelektrane u narednom periodu.

"EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari" je od početka 2020. godine proizvela 1.560.540 MWh električne energije i 1.930.000 tona uglja.
 

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм