Саопштила компанија

Из продаје повучена два паковања популарног кекса

  • Извор: СРНА
  • 09.10.2023. 16:16

Компанија "Јафа Црвенка" саопштила је да повлачи два паковања "манчмелоуа" из продаје због промијењеног укуса, иако су здравствено исправни, те их замјењује другим.

"Јафа Црвенка" донијела је одлуку да замијени "манчмелоу" од 105 грама и од 210 грама, са роком трајања до 15. фебруара 2024. године, саопштено је из те компаније.

Из компаније наводе да је замјена производа скоро у потпуности завршена, те да се на полицама у Србији и региону налазе производи у новој амбалажи "Сав од игре", преносе београдски медији.

Компанија "Јафа" истиче да озбиљну пажњу поклања контроли квалитета и безбједности и да са акредитованим лабораторијама континуирано спроводи обимна додатна лабораторијска испитивања како би у потпуности била сигурна у исправност производа.

Хрватски трговачки ланац "Конзум" претходно је саопштио да је повукао ова два слаткиша због "промијењених органолептичких својстава". 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм