Денис Шулић

Још пет маркета и један дистрибутер у кампањи "Друштвено одговорни“

  • Извор: АТВ
  • 19.10.2023. 14:26

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић саопштио је да се кампањи "Друштвено одговорни“ придружило још пет маркета и један дистрибутер.

Како је навео Шулић у објави на друштвеној мрежи "Икс“, кампањи су се придружили: Голд-маркети Дервента, Цомп-Астро Нови Град, Конзум, Меркатор и Еко д.о.о Бијељина.

Кампањи се придружио и дистрибутер "Гомбит Перспект” из Бањалуке.

Подсјећамо, до сада је у кампању било укључено 45 производа и 22 маркета.

Према првим најавама, кампања је требало да обухвата 50 производа. 

Међутим, како је министар трговине и туризма Денис Шулић рекао у нашем АТВ јутру, због неких техничких прилика и неких прорачуна који су имали сами послодавци, односно произвођачи, повучено је пет производа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска