Бањалука

Компаније из Кине, Египта, Турске, Чешке, Шпаније потврдиле учешће на Самиту

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2024. 15:11

Котизација за овогодишњи самит остало још мало! Не пропустите прилику за учешће!

Од 8. до 9. фебруара очекује нас највећи регионални догађај у области обновљивих извора енергије - Балкан Солар Самит. У Бањалуци, у Банском двору, у два дана очекује нас више од 50 говорника, више од 500 учесника и теме које мијењају тржиште обновљиве енергије.

 Догађај ће окупити најеминентније стручњаке и бизнис лидере из регије и Европе, који иза себе имају успјешне пројекте, а живе и раде у реалном сектору. Овог пута, на једном мјесту ће бити представници водећих банака, заједно са директорима и члановима Управе, као и високи представници ЕБРД-а, представници свјетских корпорација и доносиоци одлука, који ће представити најновије моделе финансирања пројеката из обновљивих извора.

Бањалуку ће овог фебруара, поред представника компанија из БиХ, Србије, Хрватске и Црне Горе посјетити и представници компанија из Кине, Египта, Турске, Чешке, Шпаније те бројних других земаља што отвара бројне могућности за развој овог тржишта, не само у БиХ, већ у цијелој регији.

Програмски директор Ервин Леко, истакао је:

"Као директор програма, са поносом могу истаћи да је програм који смо припремили за овогодишњи Балкан Солар Самит заиста врхунски. Уложили смо изузетан труд да окупимо водеће стручњаке и иноваторе из области обновљивих извора енергије, стварајући платформу која не само да информише, већ и инспирише. Сваки сегмент нашег програма пажљиво је дизајниран да подстакне дискусију, сарадњу и стварање нових идеја. Окупили смо све кључне факторе у ланцу пројеката из обновљивих извора енергије, укључујући инвеститоре, пројектанте, финансијере, трговце и законодавце, са циљем потицања сарадње, размјене знања и стварања повољног окружења за развој соларних , вјетро и других пројеката у регији".


Директорка Самита Милена Мијатовић, истакла је:

"Самит је конципиран као бизнис догађај и 'Гејм Ченџер' у свијету обновљивих извора енергије. Посјетиоце очекује изузетан програм са више од 50 стручњака који ће дискутовати о најновијим трендовима и изазовима у индустрији. Квалитет сцене и продукције ће бити на највишем нивоу, а обећавамо и бројне прилике за нетворкинг, што ће нашим учесницима омогућити да створе вриједне пословне везе и размјене знања".

Посљедња мјеста доступна су само на клик од вас, на ОВОМ ЛИНКУ.

Балкан Солар Самит се одржава под покровитељством Министарства за спољну трговину и економске односе Босне и Херцеговине. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)