Video konferencija

Ministri zemalja zapadnog Balkana poručili: Nema nestašica osnovnih životnih namirnica

  • Извор: АТВ
  • 09.03.2022. 12:36

Ministri poljoprivrede zemalja zapadnog Balkana poručili su danas da u regionu nema nestašica osnovnih životnih namirnica, da su trgovine dobro snabdjevene i da nema razloga za veću zabrinutost građana.

U video konferenciji ministara poljoprivrede zemalja zapadnog Balkana danas je učestvovao i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić koji je kolege ministre upoznao o stanju poljoprivredne proizvodnje u Republici Srpskoj, te snabdjevenošću osnovnim životnim namirnicama i poljoprivrednim repromaterijalom.

Svi ministri su izrazili spremnost za saradnju i međusobnu pomoć, a tokom konferencije razmijenjene su i informacije o stanju u oblasti poljoprivredne proizvodnje u zemljama zapadnog Balkana.

Na video konferenciji posebno je razgovarano i o mogućim alternativnim izvorima snabdjevanja mineralnim đubrivima.

Video konferenciju organizovala je SWG (Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj u jugoistočnoj Evropi), na inicijativu ministra poljoprivrede Sjeverne Makedonije Ljupča Nikolovskog.

Na konferenciji su učestvovali ministri ili predstavnici ministarstva Srbije, Crne Gore, Albanije, Sjeverne Makedonije, Republike Srpske i Кosova.


  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм