Nacionalni park "Sutjeska"

Na Tjentištu sajam proizvoda sa sela

 • 25.08.2018. 09:26

Nacionalni park "Sutjeska" biće danas domaćin trećeg Sajma tradicionalne hrane i narodnih rukotvorina koji će na Tjentištu okupiti izlagače iz Foče i okolnih opština.

Glavna tema ovogodišnjeg sajma je individualna domaća proizvodnja, seoski turizam i održivi razvoj u seoskim područjima, najavljeno je iz Nacionalnog parka "Sutjeska" koji je organizator sajma.

Sajam izlagača narodnih rukotvorina, tradicionalnih jela, zanatskih proizvoda, sira, meda, ljekovitog bilja i raznih vrsta rakije, postaje prepoznatljiv i svake godine povećava se broj zainteresovanih učesnika, ali i posjetilaca.

Manifestacija pruža mogućnost da se autohtoni proizvodi iz Foče i opština u okruženju, ali i sa cijelog prostora BiH, promovišu u turističkom smislu i to u jedinstvenom prirodnom ambijentu, te da proizvođači i pružaoci usluga seoskog turizma razmijene iskustva da bi mogli lakše doći do tržišta.

Sajam će biti održan u restoranu "Komlen" u podnožju Spomenika Bitke na Sutjesci, a otvaranje je najavljeno za 11.00 časova.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?