Београд

Наручили мезу, оно што су добили их је разочарало

  • Извор: Стил Курир
  • 16.11.2023. 15:32

Познато је да су у Београду у посљедњих пар мјесеци угоститељи подигли цијене како у кафићима, тако и у ресторанима.

Често се дешава да неки рачун осване на друштвеним мрежама на којима се виде папрене цијене хране и пића, а некада и не добијете оно што сте очекивали за новац који сте дали.

Један такав снимак је освануо на ТикТоку, када су младићи који су сјели у кафану у Београду, одлучили да подијеле са пратиоцима шта су добили, а шта су наручили.

Узели су тањир пршуте, како би замезили уз пиће, али када им је поруџбина стигла мало је рећи да су остали у шоку.


Лисица страдала у саобраћајној несрећи

Лисица страдала у саобраћајној несрећи

На тањиру је било неколико листова зелене салате, пар маслина, а од пршуте свега неколико парчића, а како су написали - ово "задовољство" коштало је 630 динара (више од 10 марака).

Један од присутних младића није могао да сакрије своје разочарење, док су се други насмијали и констатовали да "с обзиром на цијену чварака, можда су и добро прошли".

Видео је за кратко вријеме постао виралан на Тик Току, а коментари нису престајали да се нижу.

"И послије нама Београђанима лако", "Срећа што чварке нису имали", "Је л' ово реално" - само су неки од њих, преноси "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм