U Aleji Svetog Save

Nova filijala MF banke u Banjaluci

  • 04.09.2018. 15:37

MF banka je otvorila novu filijalu u Aleji Svetog Save. Banka će od sada biti na usluzi svojim klijentima na dvije adrese u širem centru Banjaluke: u ekspozituri koja ostaje na dosadašnjoj lokaciji u Ulici Vase Pelagića i u novootvorenoj filijali.

Banka je u proteklom periodu intenzivno širila mrežu poslovnica na teritoriji cijele zemlje, što je sa sobom donijelo otvaranje oko 70 novih radnih mjesta. Banka danas zapošljava preko 200 ljudi i opslužuje 34 hiljade zadovoljnih klijenata. 

Predsjednica Uprave MF banke Sandra Lonco je najavila dalje širenje u narednoj godini: "Kao dinamična mlada banka, postavili smo ambiciozne ciljeve rasta u svim segmentima, a posebno u segmentu malih i srednjih preduzeća. Pozicionirali smo se kao banka koja nudi brza bankarska rješenja za mala i srednja preduzeća i svoj rast zasnivamo na partnerskom odnosu sa klijentima". 

MF banka je u posljednje tri godine bila vrlo aktivna na tržištu. Samo u ovoj godini zabilježen je rast kredita od sedam osdto i rast depozita od 30 odsto. Banka je trenutno u kampanji za oročenu štednju, koju nudi po najpovoljnijim kamatama na tržištu – 3,6% na period oročenja od 36 mjeseci. 

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.