Ministarstvo poljoprivrede

Objavljen Pravilnik o načinu ostvarivanja poljoprivrednih podsticaja

 • Izvor: ATV
 • 07.02.2023.15:10

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske objavilo je na svojoj službenoj stranici Nacrt pravilnika o kapitalnim investicijama u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu, u okviru kojeg su uvažene sugestije korisnika iznesene na javnim konsultacijama održanim u decembru mjesecu. 

"Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske nastaviće proces javnih konsultacija sa predstavnicima partnerskih organizacija koje zastupaju interese poljoprivrednih proizvođača i drugih subjekata u poljoprivredi, a naredni krug konsultacija ministarstvo će organizovati isključivo sa predstavnicima republičkih udruženja poljoprivrednika, Zadružnim savezom Republike Srpske i Privrednom komorom Republike Srpske", saopšteno je iz Ministarstva.

Takođe, Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023. godinu objavljen je i u Službenom glasniku Republike Srpske broj 11/23, te stupa na snagu 14. februara.

Pravilnik je rezultat niza konsultacija koje je ministarstvo organizovalo u prethodnom periodu i koje će nastaviti organizovati u cilju prilagođavanja odredbi pravilnika novonastalim situacijama na terenu, što će biti predmet eventualnih izmjena pravilnika u budućem periodu.

Pravilnik možete pogledati na OVOM LINKU.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.