Министарство породице, омладине и спорта

Резултати конкурса за додјелу субвенција каматне стопе на стамбене кредите

  • Извор: АТВ
  • 28.11.2023. 12:57

Министарство породице, омладине и спорта објавило је резултате конкурса за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове, на којем је одобрено 367 захтјева, од 389 пристиглих.

Одбијена су 22 захтјева корисника који нису испуњавали основне услове конкурса да су подигли стамбени кредит из кредитних средстава Инвестиционо развојне банке, да су имали до 35 година старости у моменту подизања кредита и да имају пребивалиште у Републици Српској.

Посебан програм субвенционисања каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове се реализује од 2008. године, а укупан број додијељених субвенција од почетка реализације овог програма, укључујући и посљедњи расписани конкурс, износи 5488, а у те сврхе ће закључно са 2023. годином бити пласирано око 19.500.000,00 КМ.

Списак корисника којима је одобрена субвенција налази се на сајту Министарства породице, омладине и спорта.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.