Osmišljeno sistemsko investiranje u Srpskoj

OC "Jahorina" - Najbolji primjer odlične investicije

  • Извор: СРНА
  • 18.12.2021. 17:17

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je danas da je Olimpijski centar "Jahorina" zahvaljujući viziji rukovodstva i ključnih institucija Republike Srpske jedan od najboljih primjera osmišljenog sistemskog investiranja u Srpskoj.

"Ovi radosni trenuci ostaće kao uspomena na uspjeh jedne mlade generacije koja je dala snažan doprinos razvoju Republike Srpske, njenih privrednih, sportskih i turističkih kapaciteta, što je i te kako vidljivo ovdje na Jahorini", rekao je Ćorić na ceremoniji otvaranja novoizgrađene kabinske gondole "Poljice", dva šestosjeda, dva ski-lifta i sedam kilometara novih vještački osnježenih staza.

On je naglasio da institucije Republike Srpske sa posebnom voljom, snagom i entuzijazmom vode mnogo računa o budućnosti mlade generacije.

Prema njegovim riječima, nemjerljiva je uloga srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, kao i Vlade Republike Srpske koji su svojom vizijom i ogromnim naporima obezbijedili ogromne investicije koje su urodile plodom, pa je ovaj centar jedan od lidera na svjetskom planu i jedno od najvećih gradilišta u BiH.

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica, obraćajući se prisutnima, citirao je jednog sveštenika iz okoline Mokre Gore, koji je rekao da bi "svi da žive u raju, a niko neće da umre", aludirajući na ljepotu Jahorine, čistu prirodu i neophodnost poštivanja umjetnosti.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.