ATV

Војводина

Продаје двије куће поред језера за 5.500 евра

 • Извор: Курир
 • 28.11.2023. 15:31

Најмање неколико десетина коментара засуло је на Фејсбуку Љубета и Драгана који су у једној од група, гдје људи лично нуде своју дједовину, куће и имања без посредника, на продају понудили некретнине које се налазе на стотињак метара од језера.

Људи уђу на групу, виде и оду мислећи да фали нула, а онда се врате и поруче у коментару да би вољели да виде јер су заинтересовани за сеоску кућу по тој цијени.

Двије куће на језеру за 5.500 евра

Обје су у Војводини, с тим што Љубе нуди двије кућице плус шупу на плацу, за који каже да је на само стотињак метара од језера...

"Продајем старије градње двије јединице за реновирање и један додатан објекат као остава шупа са 1.200 метара квадратних земље поред језера, удаљено стотињак метара (локација на сликама). Папири исправни, све спремно за препис. Продајем због тога што нисам више у могућности да инвестирам. Не тражим више од оне цијене што сам је ја прије 2 године купио и уложеног. Цијена је фиксна 5.500 €", написао је Љубе.


На питања великог броја заинтересованих, из коментара се може сазнати да се куће на продају налазе у насељу Победа, у општини Бачка Топола, у Севернобачком округу. Тај дио Србије познат је по прелијепом језеру, а од Београда до Победе аутом има нешто мање од два сата.

Драганова кућа код језера за 3.000 евра

Друга, Драганова, некретнина нуди се у истој групи по цијени од 3.000 евра.

Иначе, мјесто Николинци налази се на непуних 70 километара од Београда, односно нешто више од сата вожње.

Николинци су насеље у Србији, у општини Алибунар, у Јужнобанатском округу.

Кућа од 18.000 евра, може на двије рате

Кад је ријеч о кући на двије рате, она кошта 18.000 евра и налази се у Банатском двору, а њени власници су написали сљедеће:

"Кућа у Банатском Двору, 20 километара од Зрењанина, може у двије рате, кућа има струју, воду, одвод за канализацију, уведен плин гас, сваки договор могућ са стварима или без ствари цијена је 18.000€".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.