Ministarstvo privrede i preduzetništva

Rok za prijave za podsticaje za mala i srednja preduzeća produžen do kraja avgusta

  • Извор: АТВ
  • 23.08.2022. 15:14

Rok za dostavljanje prijava po Javnom pozivu za dodjelu podsticaja za mala i srednja preduzeća u 2022. godini produžen je do srijede, 31. Avgusta, saopšteno je Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske

Podsjetimo, Ministarstvo privrede i preduzetništva objavilo je 10. avgusta 2022. godine, Javni poziv za dodjelu podsticaja za MSP, s ciljem dodjele podsticajnih sredstava za podršku jačanju, razvoju, promociji i dinamičnijem rastu malih i srednjih preduzeća.

“Podsticajna sredstva predviđena su za digitalnu transformaciju, tehničke inovacije i očuvanje starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti, kao i za organizovanje zajedničkog nastupa MSP na sajmu, odnosno izložbi i za organizovanje sajma, odnosno konferencije”, saopšteno je iz Ministarstva.

Podnosioci zahtjeva sve potrebne obrasce za prijavu na Javni poziv kao i okvirnu metodologiju za izradu projekta mogu preuzeti na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм