Трговачки ланац

Савремено преуређен ''Tropic centar'' Требиње са новом гастро понудом

  • Извор: АТВ
  • 26.10.2023. 12:47

Трговачки ланац ''Tropic'' у Требињу отворио је врата преуређеног центра у којем купцима доноси нов асортиман на свјежим одјелима.

Од јуче, Требињци имају прилику да пробају и свакодневно уживају у кулинарским специјалитетима припремљеним у ''Tropic'' кухињи. Увођењем новитета, ''Tropic'' је обезбиједио и нова радна мјеста.

„Трудили смо се да радови у 'Tropic centru' трају што краће, с обзиром на то да је у питању наш највећи маркет у Требињу и да велики број Требињаца има навику да долази баш на ову локацију. Одушевљење нису крили ни купци, а ни ми, с обзиром на то да сада и у Требињу постоји мјесто на којем могу пронаћи комбинације свјеже припремљених готових јела, супа, чорби и салата по свом укусу, на нашим самоуслужним витринама и то све по јединственој цијени,” навела је Александра Марковић, ПР трговачког ланца Tropic.

Новитетима ту није крај. У преуређеном маркету налазе се и одјели сластичарне са разноврсним асортиманом торти и колача из властите производње, одјел самоуслужне и услужне пекаре, месница и рибарница, савремено уређен одјел воћа и поврћа, а за љубитеље оријенталне кухиње ту је и посебан кутак са суши залогајима. Маркет додатно располаже простором за конзумацију у којем купци могу неометано направити предах након куповине и уживати у свом оброку.

Поводом отварања ''Tropic centra'' у новом руху, својим купцима припремили су дегустације производа из своје гастрономске понуде, као и купоне изненађења са попустима на готова јела, торте и колаче. 

У веселој атмосфери уживали су и најмлађи посјетиоци, уз забавно аниматорски програм.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: