Sberbank Banja Luka, lider na tržištu Republike Srpske prema posljednjem istraživanju Valicona!

  • 16.06.2021. 10:51

Sberbank Banja Luka učvrstila je svoju lidersku poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske – pokazuju rezultati nedavno objavljenog istraživanja renomirane kompanije Valicon, prema kojem je Sberbank Banja Luka prva Banka u mislima građana. Istraživanje je sprovedeno na teritoriji Republike Srpske na uzorku od preko 500 ispitanika, kojima je postavljeno pitanje: „Koja Banka vam prva pada na pamet?“

„Hvala vam što smo vaš prvi izbor! Izuzetno smo srećni i ponosni što smo uspjeli da ostvarimo još jedan od strateških ciljeva Banke. Prva pozicija u kategoriji TOM (eng.TOM-Top Of Mind, Banka koja vam prva padne na pamet) je dokaz da osluškujemo potrebe naših klijenata i da konstantno pratimo tržišne trendove. Ovakav rezultat smo postigli zahvaljujući predanom radu i trudu naših zaposlenih, našim klijentima koji nam ukazuju povjerenje sve ove godine, kao i na značajnim investicijama realizovanim u proteklih nekoliko godina, a koje se tiču novih i modernih tehnologija u bankarstvu. Bez svega navedenog, ovakve rezultate ne bismo postigli“,  izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija. 

Analizirajući relevantnost brenda, Sberbank Banja Luka se nalazi u grupi „hot players“, odnosno u grupi banaka koje imaju značajnije tržišno učešće, ali i koje imaju visok potencijal za pridobijanje novih klijenata i potencijal povećanja tržišnog učešća.

„Sberbank Banja Luka će i dalje nastaviti da uvodi nove i savremene bankarske proizvode i usluge, kako bi zadovoljila potrebe klijenata sa kojima razvijamo dugoročne partnerske odnose“, dodala je Ševa

Dodatne informacije:

O Sberbank Rusija 

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, te je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Ministarstvo finansija Ruske federacije je većinski vlasnik i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 18 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji sa više od 14.100 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju, Indiju, Kinu i druge zemlje.

O Sberbank Europe, Austrija 

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, je grupacija čiji je vlasnik 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje ukupno u 187 filijala i zapošljava preko 3.900 radnika. 
Službena internet stranica: www.sberbank.at

Тагови:
  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.