Italija

Širi se fotka novog skandaloznog računa: Gostima naplatili sječenje tosta na pola

  • Извор: Агенције
  • 09.08.2023. 19:23

Ugostiteljske drskosti pronaći ćete u svakom uglu svijeta, ali ovakva je vjerovatno do sada nezabilježena.

Naime, u Italiji su nekim gostima naplatili rezanje tosta dva evra.

Prenose to brojni tamošnji mediji te ističu da je slučaj samo još jedan u nizu kontroverzi u vezi s cijenama u barovima i restoranima na jezeru Komo.

"U poznatom baru u Gera Lariju, na granici s pokrajinom Lećo, par je morao platiti dva evra da bi im tost stigao na sto prerezan na dva dijela. Iznos je bio uredno označen na računu i samim tim oporezovan", prenio je portal "Leccotoday", u tekstu o skandaloznom računu.

Menadžer lokala je stavku na računu opravdao korištenjem dva tanjirića i dodatnih salveta, a portal ističe i još jedan nedavni slučaj sa jezera Komo kada su se neki gosti požalili da su im kafa i kolačić naplaćeni 20 evra.

(Foto: Trip advisor)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм