ATV

Министар трговине и туризма

Шулић: Српска посебно отворена за кинеске инвеститоре

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2023. 11:45

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић рекао је данас да је Српска отворена за све инвестиције, а посебно када је ријеч о инвеститорима из Кине.

Шулић, који је данас разговарао са представницима кинеског града Ханинг, истакао је да је потребно на свим нивоима додатно развијати сарадњу Републике Српске и Кине, чије су темеље ударили предсједници Српске Милорад Додик и Кине Си Ђинпинг.

"Данас ће представници наших компанија имати прилику да разговарају са представницима града и пословне заједнице Ханинга и изузетна ми је част што сам имао прилику да у име делегације Републике Српске поздравим наше пријатеље из града Ханинг", написао је Шулић на Инстаграму.

У Бањалуци исплаћена плата од скоро милион марака

У Бањалуци исплаћена плата од скоро милион марака

Шулић је у делегацији Републике Српске која борави у вишедневној посјети Кини поводом Међународног сајма за увоз и извоз у Шангају, који је окупио више од 500 кинеских званичника и привредника.

Делегација Српске ће се током посјети у Кини састати са представницима кинеских компанија из области медицине и биомедицине, те управљања отпадним водама, а планиране су и посјете финансијским и трговинским центрима гдје ће бити представљено пословање и могућност инвестирања у Републику Српску.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм