Večeras u 20:00

"1 na 1" sa Nenadom Nešićem

  • 18.03.2021. 12:37

U večerašnjem izdanju emisije "1 na 1" urednik i voditelj Marin Marinković razgovaraće sa Nenadom Nešićem, predsjednikom Demokratskog narodnog saveza.

Poznat po otvorenom dijalogu već jedanaestu sezonu najaktuelnije teme sa svojim sagovornicima rasvjetljava iz drugog ugla, pa tako razgovora ni ovog četvrtka neće manjkati. Sa Nenadom Nešićem govoriće o političkim stavovima i načelima kojima se vodi DNS u svom političkom djelovanju u Republici Srpskoj.

Da li je DNS zaista nosilac promjene? Kakvi su dalji planovi za djelovanje ove partije? O ovim i o mnogim drugim aktuelnim temama na nivou Republike Srpske u dobro poznatom terminu.

I ovoga četvrtka očekuju vas pogledi i komentari, otvoren i dinamičan razgovor, stoga ne propustite novo izdanje emisije "1 na 1" i razgovor o aktuelnim temama, događajima i ličnostima koji kreiraju našu stvarnost, bez zadrške.

"1 na 1" u četvrtak u 20 časova.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?