"1 na 1" sa Perom Ćorićem

  • 24.03.2021. 15:10

U večerašnjem izdanju emisije "1 na 1" urednik i voditelj Marin Marinković razgovaraće sa Perom Ćorićem, direktorom Privredne komore Republike Srpske.

Poznat po otvorenom dijalogu već jedanaestu sezonu najaktuelnije teme sa svojim sagovornicima rasvjetljava iz drugog ugla, pa tako razgovora ni ovog puta neće manjkati. Sa Perom Ćorićem razgovaraće o privrednoj situaciji u Republici Srpskoj. 

Kako će opstati privreda Republike Srpske u vrijeme vanrednih mjera izazavanih pandemijom virusa korona? Kako prevazići sve poteškoće koje sa sobom povlače epidemiološke mjere?

I večeras vas očekuju pogledi i komentari, otvoren i dinamičan razgovor, stoga ne propustite novo izdanje emisije "1 na 1" i razgovor o aktuelnim temama, događajima i ličnostima koji kreiraju našu stvarnost, bez zadrške.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)