NEDJELJA U 8

AGRAGR: Iz srca prirode

 • Izvor: ATV
 • 04.12.2021.13:07

Tartufi su jedan od najcjenjenijih specijaliteta i začina. Priroda je svoj ‘par excellance’ dar sakrila ispod zemlje, pa je do tartufa veoma teško doći. Uz samo nekoliko kapi ili mrvica jelo obogaćuju ukusom, mirisom i zdravljem.

Koliko su tartufi zastupljeni na našim prostorima? Koliko se koristi u svakodnevnoj ishrani, a koliko su dio jelovnika restorana i specijalizovanih kuhinja? Otkrivamo sve o moćnom plodu prirode i onima koji ga uveliko prerađuju na domaćem tržištu u priči domaćinstva Vuković.

‘Agrar’ je posjetio romanijska sela i donosi priču o životu porodice Đurić, koja je u regiji Birač u Vlasenici najveći proizvođač kvalitetnih domaćih proizvoda – od mlijeka, prerade sira, tovljenjem junadi i svinja, do plasteničke proizvodnje. Najveća ljepota njihovog života i rada je u tome što su svi članovi porodice angažovani na teškim poljoprivrednim poslovima.

Ništa manje ljepote i darova prirode nalazi se u Ribniku. Posjetili smo Drenu Đukić i njeno domaćinstvo, koje je zaista priča o idiličnom seoskom životu dovoljnom za mir, sreću i zdravlje.

'Agrar' - nedjelja u 8 časova.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.