ATV

СУБОТОМ И НЕДЈЕЉОМ У 8

АГРАР: О боровницама, фестивалу ракија и урбаним тржницама

  • Извор: АТВ
  • 01.12.2023. 15:54

У суботњем издању причамо о боровницама. Зашто је узгој боровница све профитабилнији код нас? Који кораци су неопходни за узгој и прераду? Које су све благодјети овог бобичастог воћа?

Разговарамо са Драганом Вучковићем, менаџером пројекта 'Развој предузетништва и села' о детаљима пројекта и активностима за пољопривредника у наредном периоду.

Причамо и о најзначајнијим сајмовима домаћих производа у Српској, као и о Фестивалу ракија који би требало да се ускоро одржи у Бањалуци, као и о стандардизацији и брендирању јаких алкохолних пића.

У недјељу причамо о урбаним тржницама – како изгледају и гдје ће све бити отворене у Бањалуци?

Разговарамо са Гораном Бурсаћем, помоћником министра пољопривреде о сарадњи министарстава пољопривреде Србије и Републике Српске, о недавно одржаном Сајму вина у Београду на којем су се представиле и винарије из Српске, те о актуелним пољопривредним темама – састанцима са узгајивачима свиња, коза и оваца, те састанку са ратарима.

Водимо вас и у 'Агроплан' и показаћемо вам њихову широку палету домаћих производа, од ајвара до сокова.

Емисију уређује и води Зорица Петковић.

'Аграр' суботом и недјељом у 8 часова.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм