ATV

СУБОТОМ И НЕДЈЕЉОМ У 8

АГРАР: Сјетва, подстицаји за пољопривреднике и органска производња

 • Извор: АТВ
 • 09.02.2024. 16:23

У суботњем издању разговарамо о прољетној сјетви и обрезивању воћака – доносимо савјете злата вриједне.

Разговарамо са Митром Лазићем, директором Агенције за аграрна плаћања Републике Српске, о подстицајима исплаћеним пољопривредницима у износу од рекордних 16,4 милиона марака, те о премијама за музна грла, воће и поврће.

Водимо вас и у домаћинство Илије Мијатовића, воћара и произвођача домаће ракије, добитником сертификат за производњу органске ракије и дугогодишњим извозником ракије на инострано тржиште. 

У недјељу разговарамо са Гораном Бурсаћем, помоћником министра пољопривреде о обнови сточног фонда, тренутном ситуацијом са афричком кугом свиња, исплаћеним подстицајима, као и о недавно одржаном сајму 'Агро Белграде', те учешћу наших привредника и пољопривредника на овој престижној манифестацији.

Емисију уређује и води Зорица Петковић.

'Аграр' суботом и недјељом у 8 часова.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.