SUBOTA U 21:40

AMERICAN WRESTLER: THE WIZARD: O pobjedniku

  • Извор: АТВ
  • 12.11.2022. 12:01

'American Wrestler: The Wizard' je e američki sportsko-biografski film iz 2016. u režiji Alex Ranarivelo.

Film prati život tinejdžera Ali-ja Jahani-ja, koji '80. godine bježi od nemira u Iranu i poznate talačke krize, i dolazi u Ameriku, gdje se suočava sa još većim neprijateljstvom. Odlučan da se uklopi, on se pridružuje školskom rvačkom timu koji se muči sa rezultatima. U ovoj inspirativnoj priči, u kojoj se Ali suočava sa mnogim nevoljama, na putu da se uklopi u novu sredinu i živi u skladu sa svojim godinama, velikim zalaganjem i 'iskorakom', postaće heroj i dobiti priliku za sasvim drugačiji život.

Film je inspirisan i zasnovan na mnogim detaljima iz života producenta Ali Afshara, koji se u filmu pojavljuje u ulozi ujaka mladog Alija. Koliko je bogatstvo priče o ljudskoj sudbini i o nedaćama u životu, poslije kojih uvijek dođe nagrada, pokazuju i mnogobrojne nagrade na filmskim festivalima, kao i kritika koja kaže da 'film ostavlja svoj trag u publici'.

Uživajte u filmskoj večeri!

'American Wrestler: The Wizard', subota u 21 časova i 40 minuta.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм