April na ATV-u: Nezaboravna fantazija

  • 02.04.2021. 09:01

Svim filmoljupcima i vjernim gledaocima ATV-a aprilski filmski program donosi neočekivana uzbuđenja i naslove koje sigurno nećete zaboraviti. Dan traje duže pa smo se potrudili da u večernjim satima uživate baš kao da ste u najboljoj svjetskoj bioskopskoj sali.

Fantazija, avantura, odvažnost i prijateljstvo naši su zaštitni znaci ovog mjeseca, pa vas sve pozivamo da pratite naš bogat filmski program subotom od 20:50.

Prve subote u aprilu donosimo film koji vas vodi u svijet iz bajke, gdje plišani medvjedić govori, voli, osjeća i može da bude najbolji prijatelj, ljubavnik i što bi rekli "prava faca". Takav jedan magični svijet i jedinstvena komedija "Ted 2" definitvno će promjeniti vaš stav o igračkama, o željama, o magiji i vjeri da je ona moguća.

Sa bajkama nastavljamo i naredne dvije subote koje su rezervisane za jednu od najpoznatijih bajki uz koju smo svi odrasli i bili zadivljeni, pomalo i uplašeni sudbinom divne djevojke, nežno bijelog lica i kao krv crvenih usana.
Da, upravo je reč o "Snježani", a filmovi koji su na sasvim poseban način oslikali sva dešavanja prije njezinog rođenja, a onda i njen veliki, skoro pa ratnički put u borbi sa kraljicom Ravenom.

Naslovi "The Huntsman: Winter's War" i "Snow White and Huntsman" donijeće vam uzbuđenje, dah fantazije i jedan sasvim novi pogled na svima omiljenu priču, sa elementima mračne epike i vrlo snažnim bajkovitim likovima i mnogo preokreta koji će biti pravi adrenalinski šok.

Posljednja subota u aprilu obradovaće ljubitelje jedne od najvećih filmskih franšiza u svijetu filma "The Fast and The Furious", a upitanju je peti dio lude vožnje po vrelom asfaltu u punom sastavu. "Fast Five" ubrzaće subotnje veče i donijeti fantastičnu avanturu koja ne prestaje.

Mi smo spremni da vaše vrijeme učinimo fantastičnim iskustvom. Vi samo budite uz program ATV-a subotom od 20:50.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок