СУБОТА У 22:45

БИКИНИ МУН: Урбана бајка

  • Извор: АТВ
  • 15.03.2024. 19:05

'Бикини Мун' је драма из 2017. године у режији Милча Малчевског.

Прича прати харизматичну, али ментално нестабилну Бикини Мун, која је након повратка са војне мисије из Ирака, доспјела у центар за бескућнике, гдје је примијети екипа документарног филма, и одлучи да исприча њену причу. Бикини нехотице постаје средиште филма, док покушава да се социјализује и преузме старатељство над ћерком.

Филм је премијерно приказан на 41. Итнернационалном фестивалу филма у Сао Паулу у Бразилу. 'Бикини Мун' је дјелимично урађен као мокјументари, а критика је надасве похвалила сјајну игру главне глумице Доле Рошад.

Исто тако прича је била предмет похвала критике, нарочито посебно истраживање породичних односа, траума, односа стварности и маште, те сјајне редитељске поступке у којима радња протиче кроз временске скокове, лијепо уоквирена звуком и сликом.

'Бикини Мун' у суботу у 22 часа и 45 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм