UTORAK U 18:20

BIZNIS KLUB: Najvažnije informacije iz svijeta ekonomije

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2022. 14:22

Svakog utorka donosimo najvažnije informacije iz svijeta ekonomije, privrede i preduzetništva, razgovaramo sa eminentnim stručnjacima i uspješnim privrednicima i donosimo priče o najnovijim trendovima. Emisiju uređuje i vodi Kristina Sekerez.

Hercegovina: Stao šverc cigareta u Hercegovini, kažu u PU Trebinje – pala 'baza' u Crnoj Gori, Dritan Abrazović polako prekida biznis star 30 godina.

Velika Britanija: Inflacija i astronomske cijene računa za energiju posebno su pogodile male privrednike u Velikoj Britaniji. Trasova objavila najradikalniji budžet u posljednjih pola vijeka. Da li će Hant, novi ministar finansija, donijeti malo nade?

Ne ostavljajte punjač uključen u struju – istraživanje pokazalo da troši mnogo struje.

Šta je 'tihi otkaz'?

Kako i kada je nastao bankomat?

Razgovaramo sa Slobodanom Stanarevićem, direktorom 'Auto-puteva Srpske' o izgradnji savremenih puteva, a koji su od vitalnog je interesa za razvoj Srpske. Dokle se stiglo sa izgradnjom? Koji projekti su u planu? Koji noviteti nas čekaju na auto-putevima?

'Biznis klub', utorkom u 18 časova i 20 minuta.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.