Vikend na ATV-u

Burna istorija jedne ličnosti i aktuelnosti iz zemlje, regiona i svijeta

  • Извор: АТВ
  • 09.07.2021. 16:30

Vikend program započinjemo popularnim domaćim serijama "Moj rođak sa sela" i "Jagodići" koje od utorka do petka možete pratiti na programu ATV-a u terminima od 20:00 i 21:30. Nove ljubavi, izazovi i opasne spletke i prevrati uzburkaće ovaj veoma topao petak. Nakon toga od 22:20 možete pratiti emisiju "Pitamo za vas" i razgovor urednice i voditeljke Vanje Vasilić sa Anom Trišić Babić savjetnikom za spoljne poslove srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH o novim potezima Bisere Turković ministra inostranih poslova BiH i kakav to ima uticaj na spoljnu politiku BiH.

U standardnom terminu od 22 časa i 40 minuta donosimo vam napetu dramsku seriju o prevratima za mafijaški tron Montreala. Deseta epizoda serije "Bad Blood" donosi neočekivana priznanja, susrete i “neobavljene poslove” koji će u potpunosti promjeniti tok ove krvave borbe.

Subotu počinjemo našom "Vikend Vekericom" od 10 do 12 časova u kojoj donosimo priče sa otvaranja internacionalnog festivala muzike i umjetnosti “Banjaluka Festa”, sa specijalnom gošćom, Marijom Kilibardom. Razgovaraćemo o novim mjerama u Grčkoj, rođendanu bikinija i upisu srednjoškolaca. Ne propustite i specijalnu priču o najskupljim stanovima i vilama u regionu. 

U večernjem terminu od 21 čas i 30 minuta očekuje vas naučno-fantastični film “Oblivion” sa Tomom Cruzom u glavnoj ulozi. Film je napeta priča o distopijskom vremenu u kojem se čovjek vraća na razorenu Zemlju i otkriva tajne koje mjenjaju njegova ubjeđenja i sjećanja. 

Nedjelju započinjemo emisijom "Agrar" u 8 časova i Zorica Petković donosi priče o visokim temperaturam i suši i kako na najbolji način navodnjavati usjeve, te kakav je rod pšenice i malina u Republici Srpskoj ove godine. Od 10 do 12 časova "Vikend Vekerica" u kojoj donosimo zanimljivu priču o proslavi Dana sportskog novinarstva – proslavili smo ga sa ekipom naše sportske redakcije. Zanima vas kolike su cijene vrtića, donosimo pregled najvažnijih informacija. Sve su češće teške saobraćajne nezgode – kako ih spriječiti? Skok cijene goriva je najaktuelnija tema ove nedjelje – istraživali smo da li je cijena opravdana. Ne propustite priču o rekorderu među platama.

Od 21 čas i 30 minuta film kojeg pamte generacije devedesetih na Balkanu kao film o pravoj revoluciji muzikom i idealima od kojih se ne odustaje lako  - kultni film “Crni bombarder”. 

Za vreli julski vikend dovoljno je hladno piće i raznovrstan program na ATV-u. 

Тагови:
  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм