RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Aktuelnosti i zabava za sjajno popodne

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2023. 13:34

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 30. januar:

Region i EU trese nestašica antibiotika – raspitali smo se kakva je situacija kod nas i ima li mjesta za brigu.

Slijepe osobe bi uskoro mogle ponovo vidjeti, zahvaljujući najnovijoj metodi tima sa Univerziteta iz Australije, koji radi na prvom bioničkom oku. Šta je bioničko oko? Kada bi ova metoda mogla da se primjenljuje i kod nas?Razgovaramo sa Bojanom Kozomarom, specijalistom oftalmologije.

Fraza 'odreći ću te se preko novina' nekada je bila prazna prijetnja, ali jedan oglas u dnevnim novinama u Srpskoj u kojoj se gospođa odriče ćerke i zeta, pokazuje da je ipak upitanju jasna namjera. Raspitali smo se zašto bi se neko odlučio na takav korak.

Razgovaramo sa Markom Radićem iz Turističke organizacije Republike Srpske o rekordnoj turističkoj sezoni '22, te o predviđanjima i ciljevima za '23. godinu.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.