RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Odmor, uživanje i najbolje priče

  • Izvor: ATV
  • 19.08.2022.15:00

Svakog radnog dana donosimo interesantne priče iz cijelog svijeta, razgovaramo o aktuelnim temama, družimo se sa zvijezdama, putujemo, kuvamo, otkrivamo heroje i heroine, pratimo kulturna i sportska dešavanja u regionu i vaše popodne pretvaramo u najbolju zabavu i omiljeni dio dana.

Izdvajamo za petak, 19. avgust:

Srpska pravoslavna crkva i vjernici danas proslavljaju praznik Preobraženje Gospodnje, a slavilo se i u Trebinju odakle će nam se javiti naš Bojan Nosović.

PONOSNA KARTICA namijenjena je porodicama sa troje i više djece, i uz pomoć koje porodice ostvaruju popuste pri kupovini u Srpskoj, a od sada i u Srbiji. Više o projektu razgovaraćemo sa Draganom Dakićem iz Fondacije 'Za porodicu'.

Primamljiv miris čorbe prostirao se obalama Vrbasa, a nije izostao ni takmičarski duh. 8 timova takmičilo se za titulu najboljeg. O čemu je riječ?

Dvadeseti po redu 'Srpska open' održava se od 22. do 28. avgusta u Banjaluci. Kako teku pripreme? Da li je sve spremno? Ko će ove godine biti specijalni gost?

Donosimo priču o Drinskoj regati, od Ustiprače do kupališta Jaz na Višegradskom jezeru. Regata ima za cilj promociju svih turisičkih potencijala, ali i nudi potpuno uživanje.

02. septembra u Laktašima se održava pravi spektakl. Očekuju nas vrhunski kik boks mečevi u organizaciji 'HEKTOR TIMA'.

Koncert Željka Samardžića, koji je bio zakazan za 20.avgust na koncertnom prostovu VP “Aquana”, otkazan je zbog vremenskih nepogoda koje su najavljene za vikend.

Od 22. do 27 avgusta očekuje je nas jedan sportski događaj u našem gradu. Više detalja danas od 16 časova i 50 minuta.

Očekuje vas još zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.


Tagovi: