RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2022. 15:20

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 6. oktobar:

Koliko su zastupljeni mito i korupcija među firmama, ali i inspkecijom? Šta najčešće inspektori traže da bi ‘zažmirili’ na određene stavke? Donosimo istraživanje Unije poslodavaca Republike Srpske.

Istražujemo: Kako prepoznati lažna vina?

Blago pod zemljom zvano tartufi nekada su jele svinje, a danas koštaju oko 10 hiljada maraka. Crni tartufi se sa razlogom nazivaju brilijantima među gurmanima. U potragu za ovim crnim blagom danas je išla naša Marijana Stjepanović.

Razgovaramo sa Natalijom Trivić, violinistkinjom, koja u narednom periodu planira sjajne koncerte.

Obilježava se sedmica djeteta, a tim povodom u gradskoj bašti su organizovali radionice za djecu. Sa njima se danas družila naša Tijana Vujčić.

Družimo se sa košarkašicom Sašom Čađo, koja je nedavno odigrala važnu ulogu u dresu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Sidneju, a utiske je podijelila sa našim Ivanom Dragičevićem.

Donosimo još sjajnih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: