RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Popodne koje se ne propušta

  • Извор: АТВ
  • 28.09.2022. 14:51

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 28. septembar:

Naša ekipa provela je dan sa medicinskim timom na terenu i ispratila kako izgleda kućna posjeta pacijenata.

Vodimo vas na ‘Sportski dan’ koji su organizovali Fudbalski savez Republike Srpske, Fudbalski klub ‘Borac’ i Atletski klub 'Banjaluka'. Dan je obilježio turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, ali i graja najmlađih na zabavnom poligonu za najmlađe.

Kako da život u zatvoru bude ispunjen, zanimljiv i koristan? U Kazneno-popravnom zavodu Tunjice, organizovana je rezbarska sekcija, koja se bavi izradom umjetnina od drveta, a koja bi u tome mogla da pomogne.

Razgovaramo sa Dejanom Andrićem o novom i zanimljivom projektu koji organizuje ‘Nevid Teatar’ iz Banjaluke. U pitanju je literarni konkurs u okviru edukativnog projekta ‘Zdravi zabavnik Nevid teatra’ na koji pozivaju sve učenike i učenice od 1. do 9. razreda osnovnih škola iz Banjaluke da napišu originalne pjesme o pravilnoj ishrani.

Predstavnici Asocijacije mladih i studenata 'Juvenis' predstavili su danas prvu digitalnu aplikaciju za prodaju poljoprivrednih proizvoda pod nazivom ‘Tezga’. O čemu je riječ i kako funkcioniše saznajte danas u našem ‘Centru dana’.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.