RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Popodne koje se ne propušta

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2022. 14:48

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 5. oktobar:

Ugostitelji i građani se žale da je hrana loša u restoranima. Zašto je to tako? Da li imamo mnogo restorana, a malo obučenog i kvalitetnog osoblja?

Razgovaramo sa Željkom Tatićem, direktorom Udruženja ugostitelja Republike Srpske i kuvarom Predragom Tošićem.

'Kaftrio' lijek za cističnu fibrozu od koje u Republici Srpskoj boluju 24 lica, dostupan je na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske. Ovaj lijek oboljelima produžava život.Inicijativu za besplatno liječenje sve djece oboljele od rijetkih bolesti pokrenuo je srpski član Predsjedništva Milorad Dodik. Danas razgovaramo sa Dajanom Kaurin (20), koja se ovo lijeku nada od 6-og mjeseca života.

Svjetski dan učitelja – družimo se upravo sa njima i njihovim učenicima i pitamo ih šta je najljepše, a šta najteže u njihovom neprocjenjivo važnom zanimanju.

U Muzičkom edukativnom centru u Banjoj Luci, u kreativnom i zdravom okruženju djeca uče da sviraju razne instrumentem – naša ekipa danas je njihov gost i donosi vam sliku sjajnog druženja i učenja.

Koliko bi trebalo da traje školski, veliki, odmor? Učenici Osnovne škole 'Aleksa Šantić' iznijeli su svoj stav i uspjeli da na nivou škole imaju duži odmor.

Istražujemo: Igraju li se danas društvene igre?

Klinika za očne bolesti proslavlja 85 godina postojanja – razgovaramo sa prof. dr Milkom Mavijom, specijalistom oftalmologije.

Vodimo vas u galeriju 'Vagon' i predstavljamo novu izložbu umjetnice Tatjane Dedić Starović pod nazivom 'MAMASITA'.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: