RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Uživanje u najboljem druženju

  • Извор: АТВ
  • 21.09.2022. 14:04

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 21. septembar:

Predsjednik Rusije naredio je djelimičnu mobilizaciju, kojom bi trebalo da se regrutuje 300 hiljada rezervista, a cilj je oslobođenje Ukrajine i Donbasa od nacizma. Šta znači djelimična mobilizacija? Da li može doći do eskalacije sukoba? Ova odluka uticala je na povećanje cijene gasa za više od 2 odsto. Provjeravamo hoće li to uticati na snabdijevanje naftom i gasom, te kakva ce biti tedencija cijena goriva kod nas.

Pogledajte kako izgleda prva ‘Eko učionica’ otvorena u O.Š. ‘Vuk Stefanović Karadžić’ u Doboju.

Kako do studentskog džeparca? Donosimo detalje projekta ‘Zaradi džeparac’.

Pričali smo o sezoni gljiva koja je sada aktuelna. Provjerili smo ponudu i cijene na Banjalučkoj pijaci, te se raspitali šta sve može da se priprema od ovih ukusnih i hranljivih šumskih plodova.

Predstavljamo vam novu izložbu u Muzeju savremene umjetnosti u Banjaluci, a upitanju je ‘Kolekcija kao ogledalo – modernizam u djelima iz Galerije Matice srpske’. Više o izložbi saznaćemo od Lane Pavlović, više kustoskinje MSU RS i Jelene Ognjanović, stručne saradnice na izložbi i kustosa iz Galerije ‘Matice srpske’.

Koje preventivne preglede možete obaviti u nedavno otvorenom Centru za promociju zdravlja i prevencije bolesti u JZU ‘Domu zdravlja Banjaluka’.?

Danas razgovaramo o prevenciji i prepoznavanju prvih simptoma i alarma bolesti demencije, a prije svega Alzheimerove bolesti.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.