RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

 • Izvor: ATV
 • 24.01.2023.13:34

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 24. januar:


Šta bi bili u stanju da uradite za nekoga koga ne poznajete? Koliko vas bi se odlučilo da, nakon što ste dva puta vidjeli osobu, poklonite joj dio sebe i to ni manje ni više nego bubreg? Upoznajte Cvjetka Ćirića, koji je to uradio i na taj način spasio život.

U Banjalučkom naselju Lauš vlasnički pas koji je šetao bez povoca i bez brnjice napao je djevojčicu i tom prilikom joj nanio povrede. Šta radi policija za pse i do kada će se dešavati ovakvi napadi?

Ko bolje podnosi postprazničnu depresiju – mladi ili stari?

Vodimo vas u najhladniji grad u Kini.

Predstojećeg vikenda biće nastavljena sezona u Premijer ligi BiH za odbojkašice. ‘Banjaluka Volley’ u nastavak sezone ulazi sa novim pojačanjima, a o svemu što ih čeka razgovaramo sa direktorom kluba Vojislavom Opačićem i novom igračicom Lejlom Sarom Hadžiredžepović.


Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj  Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.