RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaše omiljeno popodne

  • Извор: АТВ
  • 24.03.2023. 14:39

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 24. mart:

Na današnji dan pre 24 godine začule su se prve sirene koje su najavile NATO agresiju na Srbiju, odnosno tada Saveznu Republiku Jugoslaviju i tada su pale prve bombe. U Banjaluci je danas služen parastos za žrtve NATO bombardovanja Republike Srpske Krajine, Republike Srpske i Savezne Republike Јugoslavije. O svemu tome razgovaramo sa Predragom Adamovićem, predsjednikom Udruzenja Srbsko sabranje ‘Baštionik’.

Međunarodni dan pružanja podrške osobama sa epilepsijom i njihovim porodicama – razgovaramo sa prof. dr Duškom Račićem, specijalistom neurologije i Davorom Vukosavljevićem iz Udruzenja oboljelih od epilepsije Republike Srpske.

Članice Fondacije ‘Srpska kuća’ sa predstavnicima Centra za socijalni rad Banjaluku posjetile desetočlanu porodicu Savić kojoj će izgraditi novi krov nad glavom.

Razgovaramo o saradnji Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske I univerzitetskih bolnica u Istanbulu.

U Narodnoj biblioteci ‘Filip Višnjić' u Bijeljini predstavljen najnoviji roman najčitanijeg i najtiražnijeg srpskog pisca - Ljiljane Habjanović Đurović ‘Kćeri Svetog Vasilija’ poslednji dio trilogije ‘Ostroško trimirje’.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: