NEDJELJA U 21

DAMA KOJA UBIJA: Dobri, loši i savršeno smiješni

  • Извор: АТВ
  • 13.05.2023. 16:00

‘Dama koja ubija’ četvrti je dio serijala jugoslovenske komedije ‘Ćao inspektore’ iz ’92. godine u režiji Zorana Čalića.

Boki i Pajko su napravili ozbiljan prestup, jer su na izborima glasali za opoziciju. Njihov komandir u želji da ih vrati na pravi put, šalje ih u zatvor sa zadatkom da prouče knjigu jugoslovneskog revolucionara Edvarda Kardelja ‘Revolucija i vojna misao’. Ubrzo nakon iščitavanja zadate literature komandir ih pušta na slobodu, a onda ih i šalje na specijalni zadatak – da raskrinkaju bandu koja se bavi švercom oružija u hotelu ‘Lepenski Vir’. Naravno, raskrinkavanje bande dodatno komplikuje činjenica da je banda sačinjena od žena, a dva policajca su poznata kao ljubitelji lijepih žena. Komandir kako bi ih preduhitrio i obezbjedio izvršenje zadatka, slaže ih da su to žene zaražene sidom i da prijete uništenju cijelog naroda. Uz to, kako bi sve držao pod kontrolom i sam odlazi u hotel i prerušen u kupca oružja odlazi u sobu sa dvije ljepotice. Boki i Pajko potpuno ubjeđeni da će njihov komandir da podlegne opakoj bolesti vraćaju se u stanicu gdje prave važne kadrovske promjene – Boki biva proglašen komandiraom, a taj potez će ih skupo koštati.

Ova komedija rađena je po principu klasične američke komedije o policajcima, a Boki i Rajko, provincijalski policajci dobijaju teške zadatke protiv opasnih bandi, lopova i prevaranata, i kroz bezbroj komičnih situacija nastoje da budu veliki zaštitnici i spasioci njihovog društva.

‘Dama koja ubija’, nedjelja u 21 čas.

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.