UTORAK U 20:10

DOSIJE: Nova sezona

 • Izvor: ATV
 • 07.02.2023.15:19

Nakon kratke praznične pauze otvaramo najzanimljivije slučajeve kriminala i korupcije i otkrivamo teme u koje malo ko smije da zaviri.

Novu sezonu 'Dosijea' otvaramo pričama iz Kozarske Dubice i Banjaluke.

Nekada se pitanje ko će obrađivati više od 400 hekatara plodne zemlje u dubičkoj ravni rješavalo šakama. Ovih dana bi trebalo da se riješi i to mirnim putem. Stari koncesioni ugovor je istekao, novi je spreman, ali nije potpisan. Ko će dobiti zemlju? Poljoprivrednici čekaju, a čekaju i advokati koncesionara. Priču donosi Nenad Knežević.

Umjesto na terenu Rukometni klub 'Borac' vodi neke druge bitke, izvan terena. Bitka za poslovni prostor u samom centru Banjaluke, skupo je koštala bivšeg evropskog šampiona. Nakon 30 godina, gotovo preko noći, izgubili su u sporu sa banjalučkim biznismenom. Šta kažu nadležni? Ko je stvarni vlasnik atraktivne lokacije i ko je u ovoj priči uprljao ruke? Priču je pripremila Nataša Milojević.

Emisiju 'Dosije' uređuje i vodi Vanja Vasilić.

Ne propustite novu sezonu emisije 'Dosije' – utorkom u 20 časova i 10 minuta.

Tagovi:
 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:32 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.