Večeras U 20:10

Državni službenik - serija koja je osvojila region

  • 09.02.2021. 15:18

Serijski program ATV-a je bogatiji za jednu od najgledanijih domaćih serija u regionu. "Državni službenik" svakog utorka i srijede u terminu od 20:00 okupiće sve ljubitelje ove izvrsne kriminalističke drame.

Ovo je i odlična prilika za sve one koji do sada nisu imali priliku da gledaju seriju to i učine, jer ćete na programu ATV-a imati priliku da pratite prvu sezonu serije sa potpisom Predraga Gage Antonijevića, tvorca još jedne popularne serije, "Ubice moga oca", u prethodnih nekoliko godina na našim prostorima.
 
"Državni službenik" je savremena i uzbudljiva priča o agentima Bezbednosno-informativne agencije, koji se svakodnevno suočavaju sa opasnim i nesvakidašnjim slučajevima, otklanjaju svaku pretnju po državnu bezbjednost i vode borbu sa nimalo naivnim domaćim i inostranim intrigama proisteklim iz komplikovanih geopolitičkih odnosa u Srbiji i njenom okruženju. Suočen sa ogromnom odgovornošću, mladi agent Lazar, glavni lik oko kojeg se grana mreža saboraca i s druge strane ozbiljnih protivnika, nosi teret mnogih izbora. Na kocki su profesija, porodični odnosi, žrtvovanje za državu i otadžbinu, borba za bolju budućnost naše djece.
 
Na scenariju predano je radio Dimitrije Vojnov, koji nas je nakon "Malog Bude" i svoje nezaboravne filmske role Zorana iz velikog hita jugoslovneske kinematografije "Tito i ja" prijatno iznenadio, kreiravši moderne likove, od krvi i mesa, sa stvarnim problemima, željama, strahovima i iluzijama. Uz dobar tekst ide još bolja glumačka ekipa – Milan Marić koji iz godine u godinu publiku opija svojim talentom i ozbiljnošću svoje glume, Nebojša Dugalić koji se u svojoj karijeri već okušao u trileru i postavio izvesne standarde i nenadmašni Žarko Laušević koji je svojim povratkom na filmsko platno i kroz ovu seriju dokazao da je njegov talenat nepresušan. 

Pored svega ovoga serija je interesantno snimljena, rediteljsko oko pazilo je na svaki detalj, a obogaćena je i specijalno komponovanom muzikom na kojoj su radili Aleksandra Kovač i Roman Goršek.
 
Koliki je teret onih koji nas čuvaju i brane iz sjenke? Da li će i heroji morati da isprljaju ruke? Hoće li naši čuvari zaista moći da nas dovoljno sačuvaju i odbrane?
Državni službenik svakog utorka i srijede na programu ATV-a od 20:00.
 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.