VIKENDOM OD 10 DO 12

Emisija Vikend Vekerica: Interesantne priče za početak vikenda

  • Извор: АТВ
  • 13.08.2021. 15:45

Svakog vikenda smo tu da vam dva sata jutra učinimo što zabavnijim i da vas informišemo o zanimljivostima iz zemlje, regiona i svijeta. Uvijek za vas pripremamo aktuelne priče i razgovaramo sa interesantim gostima. U subotu i nedjelju sa vama je naša Jovana Radosavljević od 10 do 12 časova, koja je pripremila osim odličnih priča, osmjeh i sjajnu energiju za početak dana.

U subotu ćemo pričati o ljepotama rijeka naše zemlje i regatama koje se u mjesecu avgustu dešavaju na Uni i Drini. Ukoliko ne znate gdje biste se rashladili i zabavili tokom vikenda, volite prirodu i vodu, a ima te i društvo za avanturu, onda je ovo izbor za vas. Ukoliko više volite samo bogatstvo prirode, zelenila i čist vazduh, onda je prašuma Janj odlično mjesto za uživanje. Pogledajte njene ljepote koje je prepoznao i ‘UNESCO’, uzevši je pod svoju zaštitu. 


Putovanje autobusom je idalje često, a da li ste ikada koristili pojas? Čemu on služi, koliko se koristi i koliko je bitan u spriječavanju nesreća? Turisti ovih dana nisu sigurni u Turskoj i Grčkoj, jer tamo idalje bukte požari bez prestanka. Kakva je trenutna situacija, donosimo u novom izdanju ‘Vikend Vekerice’. 


Pričaćemo o legendarnim ‘PEZ’ bombonama, a donosimo i priče sa ‘crvenog tepiha’. Razgovarali smo sa Tamarom Milutinović, nekadašnjom takmičarkom ‘Zvezda Granda’ koja uspješno niže hitove i poznatim rediteljem muzičkih spotova srpskih zvijezda, Dejanom Milićevićem. 


U nedjelju donosimo priču o termokamerama koje mjere temperaturu vazduha – šokiraće vas razlika temperature u hladu i na suncu, a otkrićemo i zašto. Razgovaraćemo o alkoholu i porastu zavisnosti, naročito, kod tinejdžera sa Nerom Zivlak načelnicm Klinike za psihijatriju UKC RS i Brankicom Jovetić stručnom saradnicom u Klubu lječenih alkoholičara.


Uz jutarnji vikend program jedan napitak je nezaobilazan. Pričaćemo o kafi, čarobnom napitku, koji je nekada rješenje za sve problem, ali ne i za nesanicu. Ljetnja trpeza zahtjeva laganiju hranu, pa ćemo razgovarati o tome šta jesti ljeti, a naročito šta prvo pojesti nakon buđenja. Sama ishrana ne pomaže, ako nema fizičke aktivnosti. Sa fitness trenerom Markom Krejićem pričaćemo o vježbanju – kada i kako trenirati. 

Za kraj nedjeljnog druženja ostavljamo pikanterije iz svijeta poznatih. Miloš Biković plijeni svojim talentom i vrhunskim ulogama, ali kakav je ljubavnik i partner znaju njegove bivše ljubavi. Naša dopisnica iz Beograda uvijek je u ‘lovu’ na poznate – ovog puta je Harija Varešanovića poznatog kao Hari Mata Hari. 

Sa osmjehom i mnogo dobre energije, uz šoljicu kafe ili nečeg što samo vama prija, uživajte u sjajnom programu našeg vikend jutarnjeg programa.


‘Vikend Vekerica’ u subotu i nedjelju od 10 do 12 časova.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.