VIKENDOM OD 10 DO 12

Emisija “Vikend Vekerica“: Nova lica za nova vikend jutra

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2021. 16:51

Ovog vikenda u našem vikend jutarnjem programu „Vikend Vekerica“ očekuje vas pored sjajnih priča, reportaža, intervjua, zanimljivosti i aktuelnosti iz zemlje, regiona i svijeta mnogo noviteta. Pridružila nam se voditeljka Jovana Radosavljević koja će kao dio našeg tima učestvovati u kreiranju najboljeg vikend programa i doprinjeti da „Vikend Vekerica“ idalje bude jedan od omiljenih programa u domaćoj produkciji za sve generacije.

U subotnjem izdanju očekuje vas priča o novim projektima koje priprema Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“, a upitanju je izgrada socijalnog doma za sve ugrožene, kao i projekat za izgradnju staračkog doma u saradnji sa studentima Arhitektonsko-građevinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci. Sigurno ste nekada naručili hranu iz fast food-a ili restorana - sa kuvarom Peđom Tošićem razgovaraćemo o kuvanju i o tome šta izabrati i da li kuvati ili naručiti hranu. Razgovaraćemo i o nebinarnim osobama, otkrićemo ko su oni, kako ih zajednica tretira i kako im pomoći da budu prihvaćeni i jednaki sa svima nama. Ljeto u Banjaluci i svi sadržaji koje ova sezona nudi privukla je turiste, a mi ćemo govoriti i o velikom festivalu elektronske muzike „Fresh Wave“ koji nam se približava. 

U nedjelju ćemo nastaviti u ritmu muzike i festivala, pa ćemo sve o predstojećim koncertima u Prijedoru. U ritmu muzike ćemo nastaviti i kroz razgovor sa Radom Šerbedžijom koji je predivnim koncertom zatvorio prvi internacionalni festival muzike „Banjaluka Fest“. A šta je sa uzorimadanašnje djece i kako mladi danas biraju uzore i ko su oni otkrićemo u nedjeljnom izdanju „Vikend Vekerice“. Razgovaraćemo i o ljetnim napastima – komarcima i to onima koji nose virus sa Nila. 

Otkrili smo vam samo mali dio onoga što vas očekuje u dvočasovnom program u subotu i nedjelju, a sigurni smo da će vas svi segmenti vikend jutarnjeg programa zabaviti i dati vam polet za sjajan vikend koji je pred vama. 

“Vikend Vekerica” u subotu i nedjelju od 10 do 12 časova.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.