SUBOTA I NEDJELJA OD 10 DO 12

Emisija Vikend Vekerica: Od filmskog festivala u Kanu do Banjaluka Festa

  • Извор: АТВ
  • 09.07.2021. 15:55

Ovog vikenda u našem jutarnjem vikend programu „Vikend Vekerica“ u subotu i nedjelju od 10 do 12 časova očekuju vas najaktuelnije društvene teme, pregled najznačajnijih kulturno-umjetničkih i sportskih dešavanja u regionu i svijetu, interesantni sagovornici i zanimljivosti iz cijeloga svijeta. 

U subotnjem izdanju „Vikend Vekerice“ ne propustite razgovor sa Marijom Kilibardom koja je u Banjaluku došla kao gost „red carpeta“ u okviru internacionalnog festivala muzike i umjetnosti „Banjaluka Fest“ koji se već nekoliko dana održava u Banjaluci. Donosimo vam još priča sa otvaranja ovog glamuroznog događaja na Tvrđavi Kastel. U jeku smo godišnjih odmora i ljetovanja, ali i u stalnoj borbi sa još aktuelnom pandemijom virusa korona – donosimo vam informacije o trenutnim mjerama u Grčkoj. A zaštitno lice ljeta i plaža je svakako bikini – pogledajte koji rođendan slavi ovaj odjevni komad. Zavirili smo i u najluksuznije stanove i vile u regionu. 

Za kraj subotnjeg izdanja izdvojili smo aktuelnu temu – upis srednjoškolaca, dok ćemo u nedjeljnom izdanju razgovarati o upisu i cijenama vrtića. Donosimo vam zanimljivu priču o čovjeku sa rekordnom platom. Poskupljenje goriva centralna je društvena tema, pa ćemo govoriti o njegovoj opravdanosti i posljedicama koje donosi. Razgovaraćemo i o sve većem broju saobraćajnih nezgoda. 

A ne propustite i proslavu dana sportskih novinara koje smo ispratili sa našom sportskom redakcijom. 

Očekuju vas aktuelnosti, zanimljivi gosti, zvijezde sa crvenih tepiha i interesantne priče iz cijelog regiona i svijeta. Pratite našu „Vikend Vekericu“ u subotu i nedjelju od 10 do 12 časova. 


Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина