НЕДЈЕЉА У 18:20

Финале прве сезоне Серијала 'Српска кућа’: Република Српска упознала хуману причу Фондације 'Српска кућа'

  • Извор: АТВ
  • 16.02.2024. 15:16

У финалној епизоди прве сезоне ТВ Серијала 'Српска кућа' прича вас води на почетак хумане мисије Фондације 'Српска кућа' и изградњу кућа породицама Бабић из Косјерова, Томић из Трна и Гамбелић из Невесиња, првим породицама у оквиру, сада већ, трогодишњег пројекта 'Српска кућа – наш залог за будућност'.

Такође, у финалној епизоди прве сезоне серијала осврнућемо се на још увијек актуелне радове на кућама у Јереру и Дервенти, а публика ће имати прилику да упозна и породицу Вукић из Новог Града, која ће уз помоћ Фондације ове године уселити у свој нови дом.

'Срећни смо што смо Серијалом успјели да остваримо циљеве Фондације и испричамо приче о честитим породицама из Српске, које апсолутно заслужују, не само нашу, него и помоћ и подршку свих људи доброг срца. Осим што смо јавности приказали како настаје 'српска кућа', гледаоци су могли да се упознају са свим осталим активностима Фондације, којима улажемо у дјецу, породицу и кроз које промовишемо хуманост и заједништво. Посебно смо поносни што смо од специјалне емисије, па кроз све епизоде, биљежили сјајну гледаност и што нам се јављају донатори и локалне заједнице из цијеле Српске', каже Горица Додик, оснивач Фондације.

Прича о породицама Савић из Језера, Козаров из Дервенте, те Савић из Бањалуке, доживјеће епилог у наредној сезони, коју најављују на јесен, а када ће гледаоци упознати још неколико породица, за које је изградња кућа већ у припреми.

'Мотив за прву сезону Серијала 'Српска кућа', био је да јавности покажемо ширину рада и мисије Фондације и побудимо их на хуманости и подршку племенитој мисији. Кроз прву сезону жељели смо да покажемо колико је тога Фондација остварила у своје три године трајања и колико је тек тога пред њом, а и пред серијалом за које смо добили само похвале. Поносни смо на комплетну екипу и резултате које смо постигли', поручују аутори Серијала.

Позивамо вас да не пропустите финалну епизоду прве сезоне Серијала 'Српска кућа' – у недјељу у 18 часова и 20 минута!

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?