PONEDJELJAK U 21

HOME AGAIN: Početak iz početka

  • Извор: АТВ
  • 30.07.2023. 16:34

'Home Again' je američka romantična komedija iz 2017. godine u režiji i prema scenariju Hallie Meyers-Shyer.

Priča prati samohranu majku Alice, ćerku poznatog filmskog reditelja, koja se poslije razvoda vraća u očevu vilu u Los Angeles. Život nje i njezinih ćerki će se vrtoglavo promijeniti kada u se u njenu gostinjsku kuću usele nadobudni reditelj Harry, scenarista George i glumac Teddy, koji u grad stižu kako bi ostvarili svoje snove – napravili sjajnu filmsku karijeru. Alice će veoma brzo razviti posebnu vezu sa momcima, a kada se njen bivši muž Austin pojavi sa koferom u ruci, mala novoformljena porodica proći će kroz niz iskušenja.

Ovaj film zanimljiva je priča o ljubavi, prijateljstvu i porodicama koje stvaramo i takođe je rediteljski prvenac Meyers-Shyerove. Film je dobio pomješane kritike – ipak opšti zaključak i ocjena je da je kormilo dobre i slojevite komedije povukla, jedna od prvakinja američkih romantičnih komedija, Reese Witherspoon.

Uživajte u najboljim filmovima na ATV-u!

'Home Again' ponedjeljak u 21 čas.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.