ATV

IMATE RIJEČ SA MILIJANOM KOS: Srđan Amidžić

  • Извор: АТВ
  • 07.09.2022. 20:13

Novi format, dobro poznatog lica naše medijske kuće, Milijane Kos, glavne i odgovorne urednice informativnog programa daće priliku riječima da stignu do vas. Lice kojem se vjeruje, lice koje zna kako se rađa dobra priča, kako se osvajaju riječi, pred sebe će, oči u oči, dovesti sagovornike iz politikčkog i javnog života iz Republike Srpske, BiH, ali i iz regiona i pokrenuti najintrigantije teme. Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju...Ima ih još - jer u njenom studiju nema zabranjenih pitanja.

U premijernom izdanju, oči u oči, otvoreno razgovara sa Srđanom Amidžićem, jednom od najinteresantnijih, a za neke, i najintrigantnijih pojava na političkoj sceni Srpske, univerzitetskim profesorom, ekonomistom, Banjalučaninom, nekadašnjim poslanikom Parlamenta, bivšim zamjenikom gradonačelnikom Banjaluke i aktuelnim odbornikom SNSD-a u Skupštini grada.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)