FILMOVI NA ATV-u U DECEMBRU

Između bajke i života

  • Извор: АТВ
  • 01.12.2021. 15:30

Svim filmoljupcima i vjernim gledaocima ATV-a decembarski filmski program donosi neočekivana uzbuđenja i naslove koje sigurno nećete zaboraviti. U susret praznicima i posebnom filmskom programu koji vam pripremamo, uz ove filmove večernji zimski sati biće sve samo ne dosadni i hladni, jer će vas ovaj repertoar sigurno zabaviti i što je najvažnije ‘zagrijati’.

Posebnom ekranizacijom bajki počinjemo decembarsko filmsko druženje. Jedna od najpoznatijih bajki uz koju smo svi odrasli i bili zadivljeni, pomalo i uplašeni sudbinom divne djevojke, nježno bijelog lica i kao krv crvenih usana - da, upravo je reč o bajci o Snježani, a filmovi koji su na sasvim poseban način oslikali sva dešavanja prije njezinog rođenja, a onda i njen veliki, skoro pa ratnički put u borbi sa kraljicom Ravenom.

Naslovi ‘Snow White and Huntsman’ i ‘The Huntsman: Winter's War’ donijeće vam uzbuđenje, dah fantazije i jedan sasvim novi pogled na svima omiljenu priču, sa elementima mračne epike i vrlo snažnim bajkovitim likovima i mnogo preokreta koji će biti pravi adrenalinski šok.

Treći vikend u decembru obradovaće ljubitelje jedne od najvećih filmskih franšiza u svijetu filma ‘The Fast and The Furious’, a upitanju je šesti dio lude vožnje po vrelom asfaltu u punom sastavu. 'Fast & Furious 6' ubrzaće subotnje veče i donijeti fantastičnu avanturu koja ne prestaje, jer u ovom dijelu sve se uzdiže na novi nivo: akcija, vratolomije, priča i emocije.

Za kraj prava poslastica američke komedije u kojoj je okosnica priče veliko pitanje: da li prijatelju saopštiti šokantnu tajnu ili ne, da li nekada pametnije (pre)ćutati i držati jezik za zubima? Film ‘The Dilemma’ prati Ronny-ja i Nicka čije prijateljstvo je na velikom testu – reći Nicku da ga žena vara ili ne? Kroz zanimljive likove i komične situacije veoma se ozbiljno provlači pitanje istine i laži.

Mi smo spremni da vaše vrijeme učinimo fantastičnim iskustvom. Vi samo budite uz program ATV-a subotom od 21 čas i 30 minuta.