"На ивици терена"

Ново признање за АТВ: "На ивици терена" на фестивалу спортског филма у Милану

  • Извор: АТВ
  • 18.09.2023. 16:44

На адресу АТВ-а стигло је ново признање за предан и марљив рад.

У програм 40. издања фестивала спортског филма у Милану уврштена је и епизода нашег спортског серијала "На ивици терена" аутора Андреја Кнежевића и Ивана Драгичевића.

Епизода снимљена у Торину, са Сашом Лукићем, чланом фудбалске репрезентације Србије, која прожима и историјат једног од највећих италијанских клубова биће приказана на фестивалу у Милану који се одржава од 7. до 11.новембра.

Жири овог престижног фестивала који слави свој 40. рођендан тако је указао и велику част нашој телевизијској кући, а уједно је и препознао квалитет продукцијског и новинарског садржаја емисије "На ивици терена" који је реализован у продукцији АТВ-а. 

"За нас је велика част што смо уврштени у програм фестивала и што су организатори препознали оно што радимо већ три сезоне. Ово нам уједно даје и подстрек да наставимо са радом, и да све оно што будемо радили у будућности буде још квалитетније и садржајније. АТВ је показао да може да створи, сопственим ресурсима, најквалитетније телевизијске садржаје који, ни за педаљ, не заостају за свјетском продукцијом.", поручују аутори емисије Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм