ATV

"Na ivici terena"

Novo priznanje za ATV: "Na ivici terena" na festivalu sportskog filma u Milanu

 • Izvor: ATV
 • 18.09.2023. 16:44

Na adresu ATV-a stiglo je novo priznanje za predan i marljiv rad.

U program 40. izdanja festivala sportskog filma u Milanu uvrštena je i epizoda našeg sportskog serijala "Na ivici terena" autora Andreja Kneževića i Ivana Dragičevića.

Еpizoda snimljena u Torinu, sa Sašom Lukićem, članom fudbalske reprezentacije Srbije, koja prožima i istorijat jednog od najvećih italijanskih klubova biće prikazana na festivalu u Milanu koji se održava od 7. do 11.novembra.

Žiri ovog prestižnog festivala koji slavi svoj 40. rođendan tako je ukazao i veliku čast našoj televizijskoj kući, a ujedno je i prepoznao kvalitet produkcijskog i novinarskog sadržaja emisije "Na ivici terena" koji je realizovan u produkciji ATV-a. 

"Za nas je velika čast što smo uvršteni u program festivala i što su organizatori prepoznali ono što radimo već tri sezone. Ovo nam ujedno daje i podstrek da nastavimo sa radom, i da sve ono što budemo radili u budućnosti bude još kvalitetnije i sadržajnije. ATV je pokazao da može da stvori, sopstvenim resursima, najkvalitetnije televizijske sadržaje koji, ni za pedalj, ne zaostaju za svjetskom produkcijom.", poručuju autori emisije Andrej Knežević i Ivan Dragičević.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program