NEDJELJA U 20

NA IVICI TERENA: Zlatni momci Fenerbahce Ülkera i Anadolu Efesa

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2022. 16:38

Sa mjesta koje spaja Evropu i Aziju stiže vam košarkaška priča iza koje stoji samo jedna riječ – POBJEDNICI. Otvaramo vam vrata velikana evropske košarke ‘Fenerbahce Ülkera’ i ‘Anadolu Efesa’ – ‘Na ivicu terena’ s obije strane Istanbula dolaze Marko Gudurić, Jan Vesely, Tarik Biberović i Vasilije Micić.

Rođen je u Priboju, a od malih nogu bio je ‘Zvezdino’ dijete. U voljenom klubu stekao je košarkaško ime i prezime. Iz ‘Crvene zvezde’ otisnuo se u ‘Fenerbahce’, a snovi su mu postali java kada je zaigrao u NBA ligi. Danas je opet član ‘Fenerbahcea’ - Marko Gudurić priča svoju sportsku priču.

Tarika Biberovića bije glas da je budućnost evropske košarke. U ‘Fenerbahceu’ igra svoju četvrtu sezonu, a ove nedjelje otkriva vam svoje sportske i životne ciljeve.

Vasilije Micić od svojih snova nikada nije odustajao. Kaže, da su ga kroz karijeru vodile dvije stvari: marljivi rad i vjera u sebe. Danas je najbolji košarkaš Evrope i otkriće vam njegov put do evropskog trona.

Ljubitelji košarke u Srbiji, posebno oni naklonjeni ‘crnobijeloj’ boji, i dalje pamte Jana Veselog. Češki košarkaš ostavio je neizbrisiv trag u ‘Partizanu’, a nakon epizode u NBA ligi, skrasio se u redovima ‘Fenerbahcea’.

‘Na ivici terena’ nedjelja u 20 časova.



  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју: Митрополит Тихон

    ''АТВ интервју: Митрополит Тихон

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.