СРИЈЕДА У 18:20

НАРОД ПРИЧА: Вукосавље

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 09:44

Путујемо и откривамо приче и људе из цијеле Српске, од Новог Града до Требиња, које ће вам загријати срце. Показаћемо вам како живи наш народ, обичан човјек, како изгледа његова свакодневица и шта његово срце прича о прошлости и дједовини.

Водимо вас у Вукосавље, гдје су свој дом нашли становници из 50 градова и општина и сада у њему живи око 3000 становника. Комшије су старосједиоци, расељена лица, повратници, Срби, Бошњаци, Хрвати, Роми. Никада у овој општини Српске, како народ прича, није било ниједног инцидента - слога тамо влада до те мјере да чак немају ни опозицију локалној власти.

Ми смо кренули пут православног храма Светог Василија Острошког, џамије у Јакешу и жупе Пећник – откривамо шта срце каже о Вукосављу.

Емисију уређује и води Биљана Стокић.

'Народ прича', сриједом у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм