НЕДЈЕЉА У 13

НАША НОВОГОДИШЊА ПРИЧА: Најбоља припрема за најлуђу ноћ

  • Извор: АТВ
  • 29.12.2023. 14:45

Одабрано друштво, одлична музика, богата укусна трпеза, омиљено пиће и весеље – сваком доста за незабораван дочек Нове године, а тога ће у 'Нашој новогодишњој причи' бити напретек. Зато вас позивамо да нам се у недјељу, тачно у 13 часова, обавезно придружите, јер ће све прштати од праве новогодишње еуфорије.

Годину у којој смо се 'вратили' ћириличном писму, представили свој нови логотип, освојили мноштвом формата у домаћој продукцији и доказали да с правом 26 година наша АТВ носи епитет прве, аутентичне и другачије, достојно ћемо прославити и нашим гледаоцима поклонити програм за памћење.

Домаћини, нема им мане – провјереном тандему, Драгани Божић и Милици Ного, придружиће се увијек радо виђено лице АТВ-а, Предраг Ћурковић, а Николина Ђекановић и њена музичка екипа побринуће се да новогодишња чаролија буде још величанственија и то непролазним хитовима за плес.

Очекује вас прегршт занимљивих празничних прича, испуњених искреним жељама, пажљиво одабрани гости, који ће заједно са нашим водитељским триом, дружење претворити у прави спектакл, а оно што посебно истичу је даривање – гледаоце очекује прегршт вриједних поклона и жеља.

Ко још сумња да ће најбоље припремање за најлуђу ноћ бити на АТВ-у?

Уз позивницу на најбоље празнично дружење од срца вам желимо много здравља, радости, успјеха и незаборавих успомена!

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.