ПОНЕДЈЕЉАК 18:20

НАША СРПСКА: Актуелне теме и занимљиве приче из Српске

  • Извор: АТВ
  • 10.06.2024. 12:04

Емисија 'Наша Српска', коју уређује и води Јелена Граховац, сваког понедјељка доноси актуелности и најљепше приче из цијеле Републике Српске.

Требиње: Око 3000 бајкера, са свих страна свијета преплавило је протеклог викенда југ Српске.

Власеница: У амфитеатру Шумарског факултета, у општини Власеница, одржана је регионална конференција "Интеграција регионалне туристичке понуде и развој локалних производа - Семберија, Бирач, Мајевица".

Зворник: На Балканском првенству у кик боксу које је протеклог викенда одржано у Бару, такмичар КБС ,,056″ из Зворника Марко Којић окитио се златном медаљом.

Бијељина: Kултурни спектакл “Упознај музику“ пружио је  прилику ученицима од другог до четвртог разреда основне школе да на бесплатним, тематским концертима упознају различите музичке жанрове.

Приједор: Увелико се чисте обале Сане, како би све било спремно за почетак нове купалишне сезона

Вукосавље: Млади у Вукосављу разиграни и добро расположени. Посвећени су очувању традиције и културе. Окупљени су у Културно умјетничком друштву „Посавина“.

Источно Сарајево: Машински инжењери брзо долазе до запослења. Борис Савић је завршио први цикус студија на Машинском факултету УИС и тренутно је запослен. 

'Наша Српска', понедјељком у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: